J’ai fait ce pain citrouille pour Halloween, je le poublie avec un jour de retard mais c’est pas très grave 😘 Ma fille Milena me demandait sans arret : » Maman qu est ce que tu fais pour Halloween? » Et j’ai donc décidé de faire ce pain.
Hleb bundeva sam umesila povodom Halloween -a. Iskrena da budem ja ga i ne volim baš puno i sama pomisao pravljenja torti i kolača na tu temu izaziva strah u meni. Dugo sam smišljala šta bih mogla da umesim a da ne bude tako reći grozno i strašno i danas meseći hleb mi pade na pamet ideja za ovim hlebom,jer sam nedavno videla na internetu nešto slično.
Pour le pain citrouille vous pouvez utilisez n’importe quelle pâte à pain.
Donc il faut faire une boule de pâte en ajoutant 1c.ac de curcuma , dégazer la pâte puis attacher autour de la boule une ficelle à cuisson en 4 fois. Laisser la citrouille pousser à température ambiante, puis la faire cuire à 25o℃
Za hleb bundevu možete koristiti bilo koje testo koje ste zamesili za hleb.S‘tim što ćete od ukupnog testa treba odvojiti jednu malu loptu dodati 1 kafenu kašičicu kurkume, dobro umesiti da kurkuma prodre u testo , oblikovati u loptu i povezati koncem u krug 4 puta, kao što vidite na slici.
Kada oblikujete bundevu od testa ostavite da naraste te je pecite u rerni na 250℃
Votre commentaire