En ce moment c’est la tendance de faire des gâteaux comme celui-ci, c’est facile à faire et je les trouve très jolies parce que très colorés. Et comme la St Valentin aproche j’ai décidé de faire un gâteau en forme de coeur.
Les génoises, la crème de glaçage et la crème chantilly – j’ai fait pareil comme pour mon gâteau aux pavots bleu, la recette c’est par ici :
Gâteau aux pavot et à la crème pâtissière revisitée – kolač od maka sa francuskom kremom – https://wp.me/p8aPrm-Zl
Trenutno su ovakve torte veoma popularne u svetu poslastičarstva. Nije ih teško napraviti, a dekoracija je sva nekako vesela, razigrana , kao neka dobro negovana bašta, raspupala u rano proleće, sa kojim procvalim cvetom. Ja sam je napravila potpuno isto kao moj kolač sa makom, koji sam pravila pre nekoliko dana, što se tiče korica, fila i šlaga, s’tim što sam dekoraciju uradila kako rekoh malo pre , u skladu sa trenutnim modnim trendom u poslastičarstvu😘, a recept možete naći ovde :
Gâteau aux pavot et à la crème pâtissière revisitée – kolač od maka sa francuskom kremom – https://wp.me/p8aPrm-Zl
Kolač je rađen potpuno isto kao i ovaj sa makom, samo što je u formi srca
Votre commentaire